Vårens barn- och ungdomsaktiviteter

Välkomna till vårens barn- och ungdomsaktiviteter 2023!

Vårens barn- och ungdomsträningar startar vi med Full koll-träffar för träningsgrupperna torsdagen den 16/3 inne i vårt klubbhus Backa, Fyhrvägen 6 i Sörforsa, klockan 18.00. Det blir tre Full koll-träffar inne med lek och teori anpassat efter ålder och kunskapsnivå. De som har böcker från tidigare, ta med dem! Vi kör också en nybörjarkurs för vuxna samtidigt!

Efter påsklovet startar vi ute och då startar även Skogslek.

Anmäl er till barn- & ungdomsgrupperna i formuläret här!

  • Starttiden är klockan 18.00 varje träning. Meddela gärna om ni inte kan komma. (ungdom@forsaok.se)
  • Mer info om nivåer och grupper finns på hemsidan under fliken
    Barn/ungdom. För nivåer titta efter Utvecklingstrappan. På hemsidan finns också annan bra info!
  • Vägvisning med orienteringsskärm som hjälper en att hitta rätt. Gå in på hemsidan eller gå med i gruppen Forsa OK på Facebook för uppdaterad information om var träningen är.
  • Föräldrar eller annan närstående är alltid mycket välkomna att vara med på träningarna!

Skogslek (6-8 år, ljusgrön-grön nivå) kommer hålla till på Backa och platser nära Backa. Program skickas ut separat. Hör med ansvarig ledare vilka andra aktiviteter som passar att vara med på!

Träningsgrupperna (8-16 år, grön-violett nivå) kommer vara på flera olika platser. Under våren finns också möjlighet att vara med på några tävlingar och andra aktiviteter. Det kommer också finnas banor på svart nivå.

Frågor? maila ungdom@forsaok.com eller ring 070-340 19 32 (Henrik Trolin)
Kostnad för att vara med = medlemsavgift

Träningsgruppernas program hittar du dels i kalendern här på hemsidan, men även i PDF-filen nedan (skriv ut den och häng på kylskåpet!)