Vinntjärn (Söderhamns OK)

Länk till Eventor, Resultat, Livelox, Länk till Hemsida Tävlingssäsongen är på gång och vi kör träningsbanor med startfållor och mål. Banor med klassindelning och svårighetsgrad motsvarande tävlingsklasser i medeldistans men något förkortad längd. Banorna är öppna för alla klubbmedlemmar och grannklubbar är välkomna! Samling vid klubbstugan. Anmälan på plats 18:00-18:30

Tour de Medelpad, dag 1, sprint + DM, sprint, Medelpad (Selånger SOK)

Länk till Eventor, Resultat, Livelox, Startlista TC flyttas 1000m österut till badplatsen, nedre Bredsand. Se uppdaterad Inbjudan. Para-I klass inlagd för anmälan. Resultat med 10-årsintervall tillämpas för DM Medelpad i klasserna HD35, HD45 och HD55, anmälan gör Ni i er ordinarie klass.

Hammarslaget (OK Hammaren)

Länk till Eventor, Länk till Hemsida P.g.a mycket regn i höstas, tidig snö och sen vår har vi fått ett flertal svårigheter i arrangemanget bl.a med målområde och parkeringsytor. Vi ställer därför in tävlingen.

Borgarloppet

Näsviken Skidstadion

http://borgarloppet.se

Faxeträffen, dag 1, sprint (Ljusne-Ala OK)

Länk till Eventor, Resultat, Livelox, Startlista Startlista publicerad. Nummerlappar för HD16. Arenan ligger nära Ljusne station för de som önskar åka kollektivt till tävlingen.

Faxeträffen, dag 1, medel (Ljusne-Ala OK)

Länk till Eventor, Resultat, Livelox, Startlista Fri minutstarttid. Nummerlappar för HD14. Finns vid starten. Arenan ligger nära Ljusne station för de som vill åka kollektivt till tävlingen.

Faxeträffen, dag 2, medel (Ljusne-Ala OK)

Länk till Eventor, Resultat, Livelox, Startlista Efter kontroll av stämplingsenheterna har Ivar Granholm. Sundsvalls OK godkänts i H18. Tack till alla deltagare och funktionärer på året Faxeträff. Fyll gärna i deltagarenkäten så vi kan rätta till eventuella brister till nästa år och fortsätta med det som uppskattades i år.

Norrcup lång, Hölick (Hudiksvalls OK)

Länk till Eventor, Resultat, Livelox, Länk till Hemsida Start mellan 18:00 - 19:00. Samling/start vid stora P vid Storsand, Hölick. Nära till bad efteråt.

DM, sprint, Gästrikland (Valbo AIF)

Länk till Eventor, Resultat, Livelox, Startlista Tillägg till PM: Valfri klädsel. Inget krav på heltäckande på årets Sprint-DM.

Norrcupen medel (Forsa OK)

Länk till Eventor, Resultat, Livelox Mycket lätt, Lätt, Medelsvår, Svår 3km, Svår 5km

Ungdomsträning #8

Masten ovanför ställverket, Håsta, Hudiksvall

Samling vid masten ovanför ställverket vid elljusspåret på Håsta, Hudiksvall.

Mtb-O (Ljusdals OK)

Länk till Eventor, Resultat, Livelox MTB Banorna använder en karta som är konverterad till MTB i skala 1:12,500 och Springbanorna en vanlig karta i skala 1:7,500. Springbanorna är lite lättare och använder mestadels mtbkontrollerna. Banlängder: MTB Långa 10 km MTB Mellan 6 km MTB Korta 3,5 km Långa 5 km Mellan 3,5 km Korta 2,5 km'… Fortsätt läsa Mtb-O (Ljusdals OK)

DM, ultralång, Gästrikland+Hälsingland (Hälsinglands OF)

Länk till Eventor, Resultat, Livelox, Startlista, Länk till Hemsida Tävlingen är ett samarrangemang med Ockelbo OK. För ungdomsklasser och öppna banor hänvisar vi till tävlingen Enar Persons minne: https://eventor.orientering.se/Events/Show/45016

Sommarträning Morviken (Söderhamns OK)

Länk till Eventor, Livelox, Länk till Hemsida Träningsbanor lagda på Söderhamnspasset stolpar. Om båda banorna genomförs kommer alla stolparna i området besökas. Kartor finns här för egen utskrift eller i låda vid klubbstugan. Avgift för ej medlemmar i föreningen: Swish 50:- till 123 695 90 92.

MTBO (Forsa OK)

Länk till Eventor, Resultat, Livelox Tre banor: Lätt, medel och svår

Veckans bana V29 (Forsa OK)

Länk till Eventor, Livelox Banorna hänger ute måndag 15/7 till söndag 21/7. Lång 8 km, medel 5 km och kort 3 km. OBS kontrollerna är endast markerade med vit snitsel. Gemensam träning på banorna tisdag 16/7 kl.18.

O-Ringen Smålandskusten, Etapp 1 (O-Ringen)

Länk till Eventor, Resultat, Länk till Hemsida Information och anmälan hittas på www.oringen.se / Information and registration can be found at www.oringen.se

O-Ringen Smålandskusten, Etapp 2 (O-Ringen)

Länk till Eventor, Resultat, Länk till Hemsida Information och anmälan hittas på www.oringen.se / Information and registration can be found at www.oringen.se

O-Ringen Smålandskusten, Etapp 3 (O-Ringen)

Länk till Eventor, Resultat, Länk till Hemsida Information och anmälan hittas på www.oringen.se / Information and registration can be found at www.oringen.se